افزایش ۶ درصدی گازرسانی به نیروگاه‌ها

آقای جولایی بر استفاده صحیح از سوخت گاز و دیگر سوخت‌های مورد مصرف نیروگاه‌ها و صنایع در زمان محدودیت گفت: از همه شرکت‌های گاز استانی می‌خواهیم که با توجه به فصل تعمیرات و وجود ناترازی گاز در کشور بر رعایت سهمیه‌بندی سوخت‌ها در بخش صنعت و نیروگاهی، توجه ویژه داشته باشند تا بتوانیم زمستان امسال را نیز مانند سال‌های گذشته، به‌خوبی سپری کنیم.

 

 

 

 

وی افزود: بر همین اساس، در ماه‌های تیر و مرداد امسال، اوج بار مصرف نیروگاه‌ها، مقدار گاز و سوخت معادل تخصیص‌یافته نیروگاه‌ها نسبت به پارسال افزایش یافت تا برق مورد نیاز کشور به‌خوبی تأمین شود.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: این مقدار رشد گازرسانی به نیروگاه‌ها در فصل تابستان که فصل انجام برنامه‌ها و پروژه‌های تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها، خطوط انتقال گاز و تأسیسات تقویت فشار گاز است، رخ داد تا این امکان باشد که ضمن تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها، برنامه‌های اورهال نیز انجام شود.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران از عملکرد این شرکت در گازرسانی به نیروگاه‌ها در تیرماه و مردادماه امسال خبر داد و گفت: گازرسانی به نیروگاه‌ها در این بازه زمانی نسبت به پارسال ۶ درصد افزایش یافته است.

افزایش ۶ درصدی گازرسانی به نیروگاه‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شانا آقای محمدرضا جولایی در نشست آمادگی شرکت ملی گاز ایران برای زمستان امسال که با حضور مجید چگنی، معاون وزیر نفت در امور گاز و جمعی از مدیران ستادی و مدیران عامل شرکت‌های گاز استانی به‌صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، گفت: این روز‌ها با همکاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برای تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها، شاهد ثبت رکوردی تازه هستیم.

وی با بیان اینکه حداکثر مقدار گاز تخصیص‌یافته به نیروگاه‌ها در تابستان امسال نسبت به پارسال ۶ درصد و سوخت معادل ۳ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: افزایش ۶ درصدی گازرسانی (فقط سوخت گاز) به نیروگاه‌های کشور در این بازه زمانی، در واقع رکوردی تازه برای مجموعه شرکت ملی گاز ایران است و این مهم سبب شد امسال با قطعی برق روبه‌رو نشویم.


منبع: https://www.iribnews.ir/fa/news/3577102/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DB%B6-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7