تاسیس کانون کارآفرینان برتر/ شناسایی ۲۰۰ کارآفرین ملی
به گفته زند وکیلی، افراد منتخب در هیات امنایی با ریاست استاندار و حضور مدیران کل اقتصادی استان گرد هم می آیند و دستگاههایی همچون سازمان برنامه و بودجه و وزارت جهاد کشاورزی به عنوان اندیشه ورز و کمک کننده به جریان توسعه کارآفرینی در استان این مرکز حضور دارند.
به گفته وی اشتغال، نوآوری، صادرات، مسئولیت اجتماعی و شخصیت کارآفرینی از مهمترین شاخصهای انتخاب کارآفرینان برتر ملی است.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عین حال از شناسایی ۲۰۰ کارآفرین برتر استانی در ۳۱ استان کشور خبر داد و گفت: تاکنون با برگزاری ۱۳دوره جشنواره ۲۰۰ نفر کارآفرین به جامعه معرفی شدند.
علی زندوکیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کانون کارآفرینان برتر رسمی ملی و استانی بر اساس بند ۸ مصوبه شورای عالی اشتغال و اساسنامه جدید تشکیل شده و به عنوان هیات اندیشهورز و شبکه مشاوران کارآفرینی در سراسر کشور فعالیت خواهد کرد.
مدیر کل دفتر توسعه کارآفرینی و بهرهوری نیروی کار وزارت کار با اشاره به تاسیس کانون ملی کارآفرینان برتر در کشور از شناسایی ۲۰۰ کارآفرین برتر استانی در ۳۱ استان کشور خبر داد.
وی افزایش اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان، مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی و ایجاد فضای تعامل میان فعالان عرصههای مختلف اقتصاد از طریق عضویت در کانون کارآفرینان برتر رسمی را مورد اشاره قرار داد و گفت: همه ساله جشنواره کارآفرینان برتر در استانها برگزار می شود و برگزیدگان جشنواره در کانون کارآفرینان برتر به فعالیتهای صنفی خود ادامه میدهند. امسال در اساسنامه کانون نقاط ضعف برطرف شده تا زمینه تامین منافع صنفی کارآفرینان تقویت شود.
زند وکیلی درعین حال با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره کانون کارآفرینان برتر ملی گفت:جشنواره کارآفرینان برتر هر سال در دو سطح ملی و استانی در بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات تشکیل می شود و امسال نیز بخشهای کارآفرینی اجتماعی و تعاون به آن اضافه شدند. در این جشنواره شرکتکنندگان با شاخصهای دقیق و طی چند مرحله داوری حضوری و مجازی انتخاب میشوند و سپس افراد منتخب در کانون کارآفرینان برتر رسمی فعالیتهای خود را دنبال میکنند.