به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بیات منش پیش از ظهر امروز سه شنبه در نشست تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم در خوزستان، با اشاره به انتخابات پیش رو، اظهار کرد: دور اول انتخابات ریاست جمهوری با اقتدار برگزار شد و انشاءالله دور دوم نیز روز جمعه ۱۵ تیرماه برگزار خواهد شد که باید حضور حداکثری داشته باشیم و در این روز هر فرد حداقل یک نفر را به رأی دادن دعوت کند چرا که این انتخابات پرشور، آینده و امنیت کشور را تضمین میکند.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه رویداد مهم اربعین را نیز پیش رو داریم و وظیفه مهمی برعهده وزارت راه و شهرسازی خصوصاً حوزه حمل و نقل است، تصریح کرد: خوزستان به عنوان دروازه تمدن و تشیع است، ماه محرم و صفر و اربعین دومین رویداد بزرگ مسلمانان در دنیا است که خیل عظیم مسلمانان به ویژه شیعیان به زیارت اباعبدالله الحسین میروند، البته این مختص شیعیان نیست بلکه از ادیان دیگر نیز در این مراسم شرکت میکنند.
وی گفت: خوزستان بیشترین مرزها را دارد و براساس تجربیات سالهای گذشته، حوزه حمل و نقل زمینی، فرودگاههای اهواز و آبادان وظیفهای جدی دارند و امسال نیز بندر خرمشهر برای اعزام زائران به بصره اضافه شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان بیان کرد: به برکت رویداد مهم اربعین، پروژههای حوزه راهسازی در محور طریق الحسین را داریم که برکت آن برای مردم خوزستان در بحث توسعه زیرساختها است؛ ان شاءلله با هم افزایی که بین دستگاههای مختلف ایجاد میشود بتوانیم پذیرایی خوبی از زائران داشته باشیم و وظیفه حمل و نقل، تردد و رساندن ایمن مسافران که وظیفه ما است را به بهترین نحو انجام دهیم.
بیات منش با اشاره به ظرفیتها موجود در خوزستان، عنوان کرد: شاهد توسعه صنعت در حوزههای نفت، پتروشیمی، فولاد، نیشکر، کشاورزی و … هستیم که موقعیت استان ایجاب میکند انتقال بار از جاده به ریل را داشته باشیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در دولت سیزدهم در شهر لجستیکی و بندرخشک اندیمشک افتتاح خط ریلی اندیمشک تا اهواز را شاهد بودیم و انشاءالله ادامه آن تا بندرخرمشهر و بندرامام انجام شود که از اقدامات مؤثر برای توسعه استان در آینده به شمار میرود لذا از مدیران حوزه حمل و نقل و راه و شهرسازی درخواست دارم پیگیر این پروژه باشند.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۳۵۰ خانوار در این استان حضور دارند، تصریح کرد: طبق اعلام برنامه ریزان حوزه مسکن، به لحاظ امنیت عرضه و تقاضای مسکن، باید ۵ درصد بیشتر از تعداد خانوارها مسکن داشته باشیم تا بتوانیم بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد کنیم؛ در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ خانوار، ۹۷ خانه داریم و میتوان گفت برای رسیدن به نقطه امن مسکن، هفت درصد کمبود وجود دارد که حدود ۱۳۰ هزار مسکن است.
بیات منش گفت: با توجه به قانون جهش تولید مسکن، در سالهای اخیر اتفاقهای خوبی در خصوص تأمین زمین صورت گرفت و حدود سه هزار هکتار زمین آماده سازی شد که میتوان حدود ۱۵۰ هزار واحد مسکونی ساخت و ساز انجام داد و با این عدد به نقطه مطلوب خواهیم رسید.
وی حوزه شهرسازی را یکی از بخشهای بسیار مهم اعلام و عنوان کرد: این حوزه متولی دبیرخانه کارگروه زیربنایی و کمیسیون ماده ۵ شهرهای استان است، یکی از مسئولیتهای بسیار مهمی که ذیل شورای برنامه ریزی به ما تکلیف شده دبیرخانه کارگروه زیربنایی، توسعه، روستایی، عشایری و … است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه این استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هکتار مساحت دارد، اضافه کرد: حدود ۸۹ سکونتگاه شهری، چهار هزار سکونتگاه روستایی، شهرکهای صنعتی متعدد و وجود رودخانههای عظیم در این استان باعث شده کار سختی برای تهیه طرحها و سرمایه گذاریهای بخش خصوصی داشته باشیم چرا که همه اینها از کانال کارگروه عبور میکند.
منبع: https://www.mehrnews.com/news/6154817/%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%82%D8%B7%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%86-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86-%DB%B1%DB%B3%DB%B0%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2