به گزارش ایسنا،\xa0غزال راهب ضمن تشریح بخشی از فعالیت های این مرکز در\xa0حوزه انتشارات، گفت:\xa0مرکز در حوزه انتشارات بالغ بر یک هزار اثر علمی منتشرشده دارد که این آثار در قالب تالیف، ترجمه، گزارش تحقیقاتی و ضابطه منتشر شده است.
وی افزود: در نظر داریم تا این مجموعه با یک ساختار کاملا طبقه بندی شده بتواند در جامعه علمی کشور کارایی را بیش از پیش کند.
راهب با بیان اینکه ۱۰ آزمایشگاه تخصصی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ایجاد شده و فعال است، توضیح داد: آزمایشگاه های فناوری بتن، انرژی و نور، آکوستیک، آتش، مصالح و فرآورده های ساختمانی، سازه، ژئوتکنیک و زیرساخت، تاسیسات مکانیکی، قیر و آسفالت در مرکز تحقیقات راه اندازی شده و در حال ارائه خدمات هستند. آزمایشگاه حمل ونقل ریلی نیز در مرکز در حال راه اندازی است و نیاز است که این آزمایشگاه به روز و تجهیز شود.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تصریح کرد: کتابخانه مرکز تحقیقات، کتابخانه ای غنی با ۱۳ هزار و ۵۰۰ عنوان کتاب لاتین، بالغ بر ۱۵ هزار عنوان کتاب فارسی، ۵۳ هزار و ۳۰۰ عنوان مدارک و اسناد فنی، ۲۷۸ عنوان پایان نامه، ۲ هزار و ۳۳۵ عنوان گزارش تحقیقاتی، سه هزار عنوان نقشه، یکهزار و ۵۵۰ عنوان دیداری و شنیداری است. این کتابخانه، بانک های تخصصی کامل از استانداردهای روز جهانی است که در یک ساختار جدید به دنبال به اشتراک گذاری این کتابخانه با جامعه علمی و تخصصی کشور هستیم.\xa0
به نقل از مرکز تحقیقات راه، راهب افزود: در حوزه آموزش، مرکز تحقیقات دارای وب گاه آموزشی است که در حال حاضر ۲۵ هزار کاربر دارد. ۳۰۴ دوره آموزشی بارگذاری شده است که این عدد افزایش خواهد یافت و دوره های مختلف به صورت آنلاین در اختیار کاربرها قرار\xa0می گیرد و قابلیت دسترسی را دارد.
انتهای پیام