به گزارش ایسنا، چندی پیش تصاویر و خبرهایی از توقف کامیون های ایرانی در مرز بازرگان منتشر شد که در آن رانندگان کامیون به این موضوع که ترکیه تصمیم به دریافت مابه التفاوت قیمت سوخت از آنها دارد، اعتراض داشتند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران\xa0 نیز\xa0در تشریح این وضعیت به ایسنا گفته بود که ترکیه تصمیم گرفته مابه التفاوت قیمت سوخت را از رانندگان ایرانی دریافت کند زیرا ایران سال ها بود که مابه التفاوت قیمت سوخت را از رانندگان خارجی که وارد ایران می شدند اخذ می کرد و در حال حاضر ترکیه می خواهد عمل متقابل انجام دهد.
بنابر گفته این مقام مسئول در اتاق بازرگانی در حال حاضر فقط به رانندگانی که مبلغ مابه التفاوت را پرداخت کنند اجازه ورود داده می شود. این مابه التفاوت معادل ۲۷ لیر روی هر لیتر گازوئیلی است که رانندگان از ایران خارج می کنند. اما راننده فقط به اندازه هزینه سفر پول \xa0همراه خودش دارد و اگر این مبلغ را پرداخت کند دچار مشکل خواهد شد. \xa0
مقیمی همچنین عنوان کرده بود که\xa0با توجه به توقف ۱۰ روزه کامیون ها در مرز، وزارت راه باید به صورت عاجل در این حوزه اقدام کند.
وزیر راه و شهرسازی اما اخیرا اعلام کرده که مشکلات کامیونداران در حال بررسی و رفع است.
صادق\xa0با بیان اینکه\xa0پیگیری ها در حال انجام است، افزود: به دنبال آن هستیم تا مشکلات را ریشه ای حل کنیم و حتما طی روزهای آینده خبرها را به کامیونداران خواهیم داد. دستگاه های مرتبط پیگیر این موضوع هستند.
نتایج تا چند روز آینده اعلام خواهد شد
وی همچنین عنوان کرد: در خصوص این مشکل، رئیس جمهور، معاون اول و تمامی دستگاه هایی که به این موضوع ارتباط دارند از جمله وزارت نفت، ستاد مبارزه با قاچاق سوخت و دیگر دستگاه ها حضور دارند. همچنین وزارت امور خارجه فعالانه در این خصوص در حال پیگیری است و در چند روز آینده نتایج قطعی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام